mandag, juli 31, 2006

Søren hjemme igen.


Så kom Chilli og Søren hjem igen. Søren var ellevild over at være hjemme igen. Så x vi fingere for at der er en lillesøster på vej;0)
Vi fik sat resten af panelerne på og beskåret et par træer i baghaven. Ellers tog vi det stille og roligt. Vi har jo ferie......
 Posted by Picasa

2 katte mindre.


Så lykkedes det at finde et godt hjem til de 2 af kattekillingerne. Det var de 2 sort/hvide der kørte afsted til Ålborg. Så har vi den grå tilbage - Mivsen ( opkaldt efter katten i Traktor Tom ). Mon det bliver en beholder? Arnold vil komme til at savne sine børn.
 Posted by Picasa

Zara er kommet hjem fra England.


Så kom dagen endelig hvor Zara kom hjem fra England. Jeg var ude i lufthavnen og hente en meget træt pige. Dejligt at have hende hjemme igen.
Vi blev færdige med stuegulvet idag. Mangler bare at sætte nogle af panelerne på. Det er flot syntes vi til trods for lidt små fejl hist og pist....men hva vi er jo amatører. Det lykkedes os også at nå at sætte nogle af møblerne ind bl.a. bogreolen så vi kunne tømme Zaras værelse for bøger og få det til at se pænt ud til hun kom hjem. Posted by Picasa

fredag, juli 28, 2006

Køretur med Caput.


Midt i det hele blev der også tid til en køretur med Caput.
Nu går vi så igang med at lægge stuegulvet på iaften.
Svesken er kommet hjem på Gyvelvej igen, så kan vi tage et par småture inden hun skal på rideskolen igen.  Posted by Picasa

Farvel til Søren og Chilli.


Efter at have haft smed i morges før f.... fik sko på, blev Chilli og Søren kørt til Bollerup. Vi håber på lidt mere held i sprøjten denne gang;0)
Vi blev færdige med Davins værelse idag. YES. Så nu skal det bare indrettes.
 Posted by Picasa

torsdag, juli 27, 2006

Så er indkørslen HELT færdig


Så blev den jævnet og der er lagt perlegrus på. Det er bare så lækkert at der ikke er huller i den mere. Og flot syntes vi også at det er.
Så er det lige et par billeder af Søren som udvikler sig med hastige skridt. Han er blevet meget glad for Caput.

 Posted by Picasa

onsdag, juli 26, 2006

Godt igang med Davins gulv.


Så er vi næsten færdige med at lægge gulv på Davins værelse. Det bliver rigtigt flot syntes vi. I morgen håber vi at blive færdige og starte på listerne.
Rod Har vi stadig masser af;0(
Chilli blev scannet idag og er ikke i fol. Det er bare så ærgeligt. Hun skal til Bollerup igen på fredag - sidste chance. Posted by Picasa

tirsdag, juli 25, 2006

Stuen er malet.


Idag er der blevet malet i stuen. Nu roder det bare over det hele. Men vi er godt tilfreds med farven som hedder hør.

Killinger, ja dem har vi stadig nok af. Der er stadig ikke afsat nogen men vi håber stadig.

 Posted by Picasa

mandag, juli 24, 2006

Så tog Prinsessen på ferie igen.

Sidste dag på rideskolen og ud til drivert livet ved søen sammen med Sille og Svesken - herligt.

I dag har vi haft besøg af Abbe og Jens Peter. De har lavet løsdriften. Sat en flot drager op og så behøver vi ikke søjlen i midten af løsdriften. Det er bare blevet så flot. 1000 tak til begge for det flotte arbejde.

Af sikkerhed grunde hældte vi vand mellem inder og ydervæg inden der skulle svejses. Og hvad skete så Karl-A sprang derned og hentede 2 killinger. Så nu ved vi, der er 2 og de var mørke. Men hun har gemt dem igen.

I dag blev det så sidste dag for Valborg og Ingeborg. Efter Valborg hoppede ned på Ingeborg for et par måneder siden, har Ingeborg været meget halt - så nu skulle det være slut. Hovederne røg. Lidt sørgeligt. Gregerz har ikke opdaget det endnu og går stadig lystigt ned til gok-gokerne. Posted by Picasa

søndag, juli 23, 2006

Berta & Gregerz leger.


 Posted by Picasa

Så blev indkørslen endelig færdig.


Efter et utal af ture på lossepladsen er indkørslen endelig færdig - flot ik.....Der syntes vi ihvertfald.

Ellers så er Gregerz blevet utrolig glad for at lege med Berta og det virker som at hun også syntes at det er dejligt at der er nogen der vil lege med
hende - hun er og blir utrættelig.

Så er der den lille grå kattekilling. Den bliver nok en beholder...............sammen med de andre. Der kommer måske nogen i morgen og kikker på en; så vi x fingere.
 Posted by Picasa

lørdag, juli 22, 2006

Så er indkørslen ufremkommelig....


Så fik vi fældet resten i indkørslen. Nu står den på oprydning. Det var et større arbejde end vi troede.

Om aftenen tog vi op og løssprang Prinsessen.

 Posted by Picasa

fredag, juli 21, 2006

Søren view.

Lige et par billeder af Søren til en afveksling - Danmarks måske mest forograferede føl.
Der er følskue imorgen, men det kunne vi ikke få lov at deltage i. Man kan ikke melde et ufødt føl og region 7 vil ikke modtage efteranmeldelser. I DV lader man det stå åbent for regionerne, om de vil modtage efteranmeldelser. Et af de forslag jeg fik var, at jeg kunne tilmelde i en anden region - right og kører til sjælland - og så i disse hestehvisker tider - sikke et forslag. Det er jeg noget knotten over.....Så må man i DV ikke beklage sig over manglende tilmeldinger; Og det at blive født den 03.07 er jo ikke usædvanligt sent. But what the fuck, så kan man jo bare melde sig ud af foreningen. Sur - det er jeg ihvertfald.

I dag har vi fået købt maling og gulv. Så fik vi også løssprunget Prinsessen, som er kommet på rideskolen at stå i nogle dage. Det gjorde hun ok trods det ekstremt varme vejr.

 Posted by Picasa